Predizborni skup HDZ BiH održan u Krehin Gracu

Predizborni skup HDZ BiH održan u Krehin Gracu

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk u srijedu je održao predizborni skup u Krehin Gracu.
Predizborni skup održan je pred predstojeće Lokalne izbore, a na skupu je predstavljan kandidat za načelnika Marin Radišić i lista od trideset kandidata i kandidatkinja za Općinsko vijeće Čitluk predvođena Ivicom Jerkićem.
Predizborni skup u Domu kulture otvorila je Andrea Pehar. Nakon intoniranja himne i odavanja počasti poginulim braniteljima i umrlim članovima stranke, okupljene je pozdravio Tomislav Filipović i predstavio im svoje aktivnosti u proteklom razdoblju, nakon čega se na suradnju Općine Čitluk i Mjesne zajednice Krehin Gradac osvrnuo Dalibor Čarapina, predsjednik MZ Krehin Gradac.
Čarapina je ocijenio kako je suradnja bila jako dobra, što je vidljivo iz velikog broja realiziranih projekta, od kojih je najnoviji završetak rekonstrukcije Dujmovića strane. U svojim obraćanjima na ovaj značajan infrastrukturni projekt u području prometne infrastrukture osvrnuli su se i Čarapina i Filipović ističući kako je riječ o važnom prometnom pravcu koji kroz Krehin Gradac povezuje župu Međugorje s regionalnom cestom R 425.
Listu kandidata za Općinsko vijeće Čitluk predstavio je Ivica Jerkić, nositelj liste, a govoreći o kandidatkinjama i kandidatima Jerkić je naglasio kako su na listi zastupljeni iskusni vijećnici i mladi. Zajednička osobina svih kandidata i kandidatkinja su istaknute ljudske vrline i stručnost, a pri sastavljanju liste vodilo se računa i o teritorijalnoj zastupljenosti kako bi svi dijelovi Brotnja imali svoj „glas u Vijeću“.
Marin Radišić, kandidat za načelnika, govoreći okupljenima na skupu kazao je kako su u proteklom razdoblju na području cijelog Brotnja realizirani brojni projekti te kako je Krehin Gradac jedna od najaktivnijih mjesnih zajednica, zbog čega može biti primjer drugima. Također, Radišić je dao kratki osvrt na planirane projekte za predstojeće razdoblje s posebnim osvrtom na nekoliko projekata čija je realizacija planirana u predstojećem razdoblju na području Krehin Graca.
Kandidat za načelnika i nositelj liste, ali i svi ostali kandidati i kandidatkinje, pozvali su mještane Krehin Graca da izađu na izbore 6. listopada i ponovno daju povjerene HDZ BiH.

Podijeli objavu:
  • 26 ruj, 2024
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk