Kandidati Domoljubne koalicije i HDZ-a posjetili Čitluk

Kandidati Domoljubne koalicije i HDZ-a posjetili Čitluk

 

Kandidate Domoljubne koalicije i HDZ za XI. Izbornu jedinicu dočekao je predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić, dok su sastanku nazočili načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić te Marin Sivrić i Predrag Smoljan, članovi OO HDZ BiH Čitluk.

Na sastanku se govorilo o predstojećim izborima i njihovu značaju. Očekuje se potpora kandidatima HDZ-a i Domoljubne koalicije u XI. izbornoj jedinici. Iskazana je i jasna potpora u smislu pomoći bosanskohercegovačkim Hrvatima u povratku, izjednačavanju prava pripadnika HVO-a i branitelja u Republici Hrvatskoj. Naglašeno je kako politika u Hrvatskoj treba postati oslonac Hrvatima u Bosni i Hercegovini kako bi dobili stvarnu jednakopravnost, a ne samo onu na papiru i koju imaju sada u stvarnosti.

Buduće zastupnike i novu Vladu očekuje puno posla, koji se može završiti samo zajedničkim snagama te na taj način ostvariti predizborne ciljeve.

Konstatirano je kako se veliki broj stanovnika općine Čitluk već aktivno registriralo za predstojeće izbore, te je i ovom prilikom naglašeno da bez obzira jeste li izvršili aktivnu registraciju, svi hrvatski državljani s prebivalištem u BiH mogu glasovati na biračkim mjestima u BiH uz prethodno pribavljanje potvrde koja će im biti izdata na glasačkom mjestu uz predočavanje putovnice RH ili osobne iskaznice BiH.

Podijeli objavu:
  • 3 stu, 2015
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk