Donja i Gornja Blatnica uz HDZBiH!

Donja i Gornja Blatnica uz HDZBiH!

Po završetku skupa u Donjoj Blatnici izaslanstvo predvođeno predsjednikom Radišićem, načelnikom Jerkićem i kandidatima na listi za Općinsko vijeće Čitluk posjetilo je Gornju Blatnicu gdje je nazočilo predizbornom skupu u prepunoj dvorani stare Crkve u ovom mjestu. Predsjednik TO HDZBiH i kandidat na listi za Općinsko vijeće Čitluk Josip Grbavac, zahvalio se blatničanima na podršci te ih pozvao da svoj glas daju HDZBiH i za načelnika Ivu Inu Jerkića koji je uvijek podržavao sve projekte na području ove mjesne zajednice.

Skupu se obratio i predsjednik MZ Gornja Blatnica Jozo Vučić koji se zahvalio načelniku Jerkiću na svemu učinjenome, najavio je neke nove projekte koje planira Vijeće MZ te je također pozvao sve žitelje da svoj glas daju HDZBiH kao što je to slučaj bio proteklih 22 godine. ‘Blatnica uz HDZ – HDZ uz Blatnicu je slogan koji vrijedi u ovom mjestu, a vrijedit će i ubuduće’ – naglasio je Vučić.

U svome obraćanju Marin Radišić informirao je nazočne o aktivnostima koje se provode na terenu, nabrojao je neke od projekata koji su napravljeni na području MZ Gornja Blatnica, te je naglasio kako je ova Mjesna zajednica jedna od najaktivnijih na području općine Čitluk. ‘Svi projekti koji su pokrenuti od strane MZ Gornja Blatnica bili su podržani od strane HDZBiH, a tako će biti i ubuduće’ – naglasio je predsjednik Radišić.

Načelnik Jerkić između ostaloga naglasio je kako je HDZBiH realan u isticanju predizbornih obećanja što se najbolje ogleda u činjenici da je većina danih obećanja iz prethodne kampanje i realizirana. Uputio je zahvalu blatničaninu gosp. Vjekoslavu Bevandi na pomoći prilikom realizacije projekata za izgradnju mrtvačnice i rekonstrukcije Osnovne škole, kao i na osiguravanju sredstava za dovršetak Srednjoškolskog centra dr. fra Slavka Barbarića u Čitluku.

„Niti jedan kapitalni projekt se ne može završiti bez suradnje općine i viših razna vlasti, a glas za HDZBiH je jamstvo da će se Brotnjo i dalje razvijati na zadovoljstvo svih njegovih žitelja“ – zaključio je Jerkić.

HDZBiH poziva sve Brotnjake da u nedjelju 7. listopada 2012. godine izađu na birališta i da svoj glas daju najkvalitetnijoj listi za Općinsko vijeće i kandidatu za načelnika ispred HDZBiH gosp. Ivi Ini Jerkiću.

Ured za informiranje HDZBiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 27 ruj, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk