Održan predizborni skup HDZBiH u Paoči

Održan predizborni skup HDZBiH u Paoči

Skup je otvorio predsjednik TO HDZBiH Paoča Ivan Zubac koji se okupljenima zahvalio na dolasku i podršci HDZBiH.

„Paoča je čvrsto bila i ostala uz HDZBiH. Oni koji se slabo razumiju u matematiku pokušavaju zbuniti birače, a večeras je vidljivo da nas nitko ne može zbuniti” – kazao je između ostaloga Zubac.

Prisutnima se obratio i Miroslav Miro Ćorić, poznati broćanski vinar. Zahvaljujući se načelniku na podršci koju je pružio u svim projektima koji su pokrenuti na Paoči u proteklom vremenu, Ćorić je naglasio kako je Paoča uvijek bila HDZ-ova i takva će biti i ubuduće.

„Pozivam sve žitelje naše Paoče da 7. listopada izađu na izbore i svoj glas daju najkvalitetnijoj listi HDZBiH na kojoj se nalaze i naši župljani, sumještani i prijatelji, kao i načelniku Ivi Ini Jerkiću jer oni zajedno su jamstvo daljnjeg razvoja Brotnja.

Na kraju moram reći i što mislim o rezultatima izbora:  Omjer na ovim izborima biti će identičan omjeru zasađenih vinograda i višnje maraske u Brotnju u korist HDZBiH“– rekao je Miro Ćorić.

Potom se nazočnima obratio predsjednik Marin Radišić koji je govorio o važnosti izbora, kandidatima s liste kao i o cjelokupnoj političkoj situaciji u Brotnju. Zahvaljujući se Paočanima na potpori HDZBiH Radišić je naglasio:

„Neki prave ankete na način da napišu listu želja, istu proslijede u novine, plate objavu i pokušavaju prezentirati to kao relevantno. Jedino je relevantno ovo što vidimo na terenu, a to je činjenica kako je cijelo Brotnjo uz HDZBiH. Na tome vam hvala i pozivam sve vas, vaše obitelji i prijatelje da izađete na izbore i svoj glas date najboljima – kandidatima HDZBiH za Općinsko vijeće i za načelnika općine. Usporedite listu HDZBiH sa listama drugih stranaka i pročitajte programe, pa sve će vam biti jasno. Općina Čitluk nije, a niti će biti na daljinski upravljač Živka Budimira i Platformaša“ – kazao je između ostaloga predsjednik Radišić.

Okupljenim Paočanima se obratio i kandidat za načelnika Ivo Ino Jerkić koji nije krio zadovoljstvo odzivom na skup HDZBiH u ovom mjestu.

„Drago mi je što i na Paoči svjedočimo snazi HDZ-a,  iako konkurencija plasira raznorazne ankete po principu ‘ Što je babi milo, to joj se i snilo’, a ovo čemu svjedočimo iz večeri u večer na predizbornim skupovima govori da je HDZ snaga kojoj se vjeruje i koja će i sljedeće 4 godine voditi Brotnjo.

Pozivam sve Brotnjake da u nedjelju 7. listopada izađu na izbore i svoj glas daju listi HDZBiH i meni kao kandidatu za načelnika. Svaki glas je važan, a Lokalni izbori su najvažniji za jednu općinu, jer oni određuju kojim će putem ta općina ići. Vjerujem kako svi zajedno idemo putem napretka i daljnjeg razvoja, a ne putem izolacije i podjele. – Hvala vam! –  zaključio je načelnik Jerkić.

Ured za informiranje HDZBiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 28 ruj, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk