Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović na predizbornom skupu HDZ BiH u Paoči-Vidovićima

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović na predizbornom skupu HDZ BiH u Paoči-Vidovićima

 

Predsjednik Čović se zahvalio na pozivu organizatora na ovaj, kao i na veličanstveni predizborni skup kojeg je Općinski odbor HDZ BiH Čitluk organizirao 29. rujna u Hotelu Brotnjo.

Ovom prigodom dr. Vlatka Martinović, vijećnica HDZ BiH u OV Čitluk dr. Čoviću uručila je knjigu „Velike priče maloga sela“ koju je napisao fra Šito Ćorić.

Skupu su uz kandidate na listi za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije Tomislava Martinoviać, Andreu Martinović i Boška Pehara nazočili i Denis Lasić, predsjednik Vlade HNŽ i Stjepan Krasić, ministar prometa i veza HNŽ.

Na skupu je upućen poziv svim Brotnjacima da 12. listopada izađu na izbore i daju svoj glas dr. Draganu Čoviću za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i strankama okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Ovom prigodom napravljena je zajednička fotografija na novoasfaltiranoj dionici koja spaja zaselak Vidoviće s Paočom. Riječ je o 515 metara dugoj dionici nakon čijeg je završetka ujednačena širina kolnika na približno 5,5 metara na cijeloj prometnici Dobro Selo-Tepčići-Vidovići-Paoča-Padine.

Realizacija ovog projekta jako je značajna za stanovništvo ovih mjesta u našoj općini, no vrijedi istaknuti i kako se radi spojnoj cesti R424 Mostar-Čitluk s R425 Žitomislići-Čitluk. Dakle, riječ je o cestovnom pravcu koji može služiti kao alternativa za odvijanje prometa u slučaju zastoja na navedenim regionalnim cestama.

Također, u strategiji razvoja javnih cesta u općini Čitluk predviđeno je da ovaj cestovni pravac ide dalje od Padina, pa preko Graca, Vionice i dalje u smjeru Bijakovića i Međugorja, kojemu je ovaj pravac još jedna alternativna prometna vaza s okruženjem.)

Fotografije sa predizbornog skupa u PAOČI-VIDOVIĆIMA

Podijeli objavu:
  • 5 lis, 2014
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk