Ivo Ino Jerkić: Ovo je moja najslađa pobjeda

Ivo Ino Jerkić: Ovo je moja najslađa pobjeda

 

Prema posljednjim preliminarnim i neslužbenim rezultatima koje je objavilo Središnje izborno povjerenstvo kandidat HDZ BiH za načelnika općine Čitluk Ivo Ino Jerkić osvojio je 3724 glasa ili 52.94 %, dok je razlog za sinoćnje slavlje bilo i osvajanje natpolovične većine HDZ BiH u  Općinskm vijeću Čitluk sa 3703glasa ili 53,71%.

Na početku svog pobjedničkog govora načelnik Jerkić se zahvalio obitelji koja je bila uz njega cijelo vrijeme kampanje, članovima stranke i naravno glasačima koji su ponovno na izborima dali povjerenje HDZ BiH potvrđujući slogan Brotnjo uz HDZ, HDZ uz Brotnjo.

– Što reći ovo je moja najslađa pobjeda, rekao bih je treći mandat ali je najslađa pobjeda. Vidjeli ste što se sve događalo i uistinu se potvrdilo ono što sam rekao neku večer ovdje „nisu Brotnjaci ti koji se prodaju za 100 ili 150 maraka i neće nikad biti“. Probalo se novcem, probalo se lažima u kampanji, sa svim i svačim, ali nije uspjelo. Narod Brotnja je to prepoznao i ja vam se još jedan put najiskrenije zahvaljujem. Surađivati ćemo i u naredne četiri godine i raditi na dobrobit Brotnja. Siguran sam da ćemo na sljedećim izborima imati još bolje rezultate jer mislim da imamo daleko najbolju listu. To sam rekao i prije izbora, a sada pogotovo, ova pobjednička lista i ja kako načelnik možemo Brotnjo voditi u dobrom smjeru i mislim da ćete svi biti zadovoljni. – kazao je načelnik Jerkić.

„Brotnjo je danas reklo da je HDZ BiH bila i ostala najveća politička vrijednost na ovim prostorima. Prema rezultatima koje sada imamo imat ćemo 14 od 25 vijećnika. Neke stvari se jednostavno neće i ne smiju zaboraviti i one mogu biti samo jedna opomena.

Znači stranka i načelnik su dobili oko 3700 gasova i to je jedna ogromna potpora, ali nama je to i jedna obaveza da u sljedećem razdoblju radimo još bolje koko bi na sljedećim izborima ostvarili još bolje rezultate.“-  kazao je u slavljeničkoj noći predsjednik OO HDZ BiH Čitluk i nositelj liste za Općinsko vijeće Marin Radišić.

Uz pjesmu, obilatu trpezu, vino, pivo i dobro društvo pobjeda na HDZ BiH Čitluk na Lokalnim izborima slavljena je do duboko u noć, baš kao i u brojnim drugim općinama u kojima je HDZ BiH ostvario pobjedu na izborima.

Brotnjo uz HDZ – HDZ uz Brotnjo.

Podijeli objavu:
  • 8 lis, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk