Održan predizborni skup HDZ BiH u Temeljnom ogranku Služanj

Održan predizborni skup HDZ BiH u Temeljnom ogranku Služanj

Na listama HNS-a koje predvodi HDZ BiH ukupno je pet kandidata iz Brotnja za tri razine vlasti. Na listi za Parlamentarnu skupštinu BiH nalazi se Vjekoslav Bevanda, na listi za Parlament Federacije BiH nalazi se Marin Barbarić, dok se na listama za Skupštinu HNŽ-a nalaze Tomislav Martinović, Andrea Martinović i Boško Pehar.

Tijekom predizbornog skupa u Služnju nazočnima su se obratili kandidati Tomislav Martinović i Boško Pehar.

U svom obraćanju Tomislav Martinović je govorio o važnosti uspostavljanja vlasti na svim razinama koju će činiti zastupnici i budući ministri sa listi HNS-a. Martinović se osvrnuo na važnost opstanka županija, kao jedinog stupa opstojnosti Hrvata u BiH te ukazao na opasnosti potencijalnih izbornih obećanja stranaka bez hrvatskog predznaka kao što su SPP na čelu sa Živkom Budimirom te Radom za boljitak na čijem se čelu nalaze Lijanovići, a koji su aktualni ‘hrvatski’ predstavnici u sadašnjoj federalnoj vladi koja je formirana na štetu hrvatskog naroda u BiH.

Također ukazao je na važnost HNS-a i njegovog ponovnog uspostavljanja, te je ukazao na nove moguće akrobacije pri formiranju Doma naroda, bez kojeg nije moguće uspostaviti vlast u Federaciji BiH.

Martinović je govorio o Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, Sveučilištu u Mostaru te uspostavi Hrvatske akademije za znanost i umjetnost koji su od bitnog značaja za opstojnost hrvata u BiH.

U svom obraćanju Boško Pehar je govorio o važnosti izlaska na izbore, te je pozvao sve Brotnjake da u nedjelju 12. listopada u svakom slučaju izađu na izbore te da svoj glas između ostalih kandidata na listi HNS-a daju glas i kandidatima HDZ BiH iz općine Čitluk. Pehar je naglasio kako je ovo prvi u nizu posjeta Temeljnim ogancima HDZ BiH u Brotnju kojh je ukupno 27, i da su svi kandidati otvoreni za sva pitanja i prijedloge koje za njih imaju žitelji Brotnja.

Sljedeći preizborni skupovi HDZ BiH su večeras u Dobrom Selu u 18 sati i Blizancima u 20 sati.

Ured za informiranje Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 26 ruj, 2014
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk