Održana sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Održana sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Na sjednici su govorilo o predizbornim skupovima  HDZ BiH u Brotnju, kao i pripremama za Središnji predizborni skup koji će biti održan u ponedjeljak, 29.9.2014. u 19:30 sati u Hotelu Brotnjo na koji Općinski odbor HDZ BiH Čitluk i ovim putem poziva sve članove i simpatizere stranke

HDZ BiH Čitluk će i u ostatku predizborne kampanje biti dostojanstven kao što je to bio slučaj u svim dosadašnjim kampanjama, a pobjeda koju će ostvariti naš kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva prof. dr. Dragan Čović i kandidati na listama HNS-a biti će potvrda ustrajnoga rada koja se ogleda kroz borbu za nacionalne interese Hrvatskog naroda u BiH, za razliku od drugih koji su pomoću čarolija međunarodne zajednice preuzeli dužnosti na koje ih nije birao Hrvatski narod u BiH.

U protekle tri godine imali smo nelegalnu vlast u Federaciji BiH koja je činila sve na osiromašivanju naših krajeva, koja je podvrgavala naše stradalnike iz Domovinskog rata nezakonitim revizijama itd. Povratkom HDZ BiH u vlast njihov plan o daljnjem obespravljivanju i ukidanju zajamčenih prava našeg naroda postaje prošlost.

Hrvatskim interesima nikad nismo i nećemo trgovati, a to naš narod u Brotnju prepoznaje iz godine u godinu što pokazuju i izborni rezultati.

Ured za informiranje OO HDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 26 ruj, 2014
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk