Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović posjetio općinu Čitluk

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović posjetio općinu Čitluk

Na sastanku je bilo riječi o aktualnim prilikama u BiH i Županiji, projektima od vitalne važnosti za općinu Čitluk te dosadašnjim i predstojećim aktivnostima OO HDZ BiH Čitluk.

Na sastanku je istaknuto kako općina Čitluk očekuje potporu Vlade HNŽ za projekte od vitalne važnosti za ovu Općinu kao što su izgradnje kanalizacije u Međugorju, povratak suda u Čitluk kao i projekt kružnog toka na Tromeđi.

Raskrižje Tromeđa je za općinu Čitluk jedno od najvažnijih projekata cestovnog prometa, a to je i jedno od najfrekventnijih raskrižja u Hercegovini. Kako se radi o križanju dviju regionalnih cesta, nadležni u općini Čitluk su ovaj projekt aplicirali prema županiji kao najvažniji projekt cestovnog prometa u općini Čitluk i za očekivati je da bi konačno u idućoj godini mogli započeti s izgradnjom ovog raskrižja.

OO HDZ BiH Čitluk očekuje da će, kao i u dosadašnjih 20 godina, i nakon slijedećih lokalnih izbora 2012. godine, imati većinu u Općinskom vijeću i načelnika Općine.

Na sastanku je istaknuta potpora projektima od vitalne važnosti za općinu Čitluk koji bi se trebali naći u županijskom proračunu za 2012. godinu, kao i puna potpora radu OO HDZ BiH Čitluk čiji dosadašnji višegodišnji rezultati zaslužuju puno poštovanje i vrednovanje na svim razinama.

Podijeli objavu:
  • 21 pro, 2011
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk