Predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata iskazali potporu načelniku Jerkiću

Predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata iskazali potporu načelniku Jerkiću

Na prijemu kojemu su uz predstavnike udruga i načelnika Jerkića nazočili predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić i Ilko Prusina, pomoćnik načelnika za društvene djelatnosti, jedna od tema bio je i nedavni Dan branitelja općine Čitluk. Ovom prilikom predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata su iskazali svoje zadovoljstvo organizacijom obilježavanja Dana branitelja općine Čitluk, dok je načelnik Jerkić u kratkim crtama govorio o ideji prof. dr. Ante Nazora, ravnatelja Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, da se i na našim prostorima počnu prikupljati dokumenti koji bi se skenirali i kasnije pohranili na odrađeno mjesto kako bismo spremni dočekali formiranje centra sličnog Hrvatskom memorijalno-dokumentacijskom centru Domovinskog rata.

Također, dogovoreno je da se u ime udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja općine Čitluk i u ime Općine Čitluk prof. dr. Anti Nazoru, ravnatelju Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, uputi zahvala za sudjelovanje na obilježavanju Dana branitelja općine Čitluk.

Nezaobilazna tema sastanka bili su i nadolazeći Lokalni izbori za koje je su kandidati HDZ BiH za Općinsko vijeće Čitluk i kandidat za načelnika Ivo Ino Jerkić dobili potporu od predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

(CITLUK.ba)

Podijeli objavu:
  • 1 lis, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk