Predizborni skupovi HDZBiH u Tepčićima i Dobrom Selu

Predizborni skupovi HDZBiH u Tepčićima i Dobrom Selu

 

Predsjednik Općinskog odbora HDZBiH Čitluk Marin Radišić govorio je  o važnosti predstojećih Lokalnih izbora te je predstavio listu kandidate HDZ BiH za Općinsko vijeće Čitluk. Predstavljajući listu predsjednik Radišić je naglasio da lista HDZ-a predstavlja spoj iskustva i mladosti koja obuhvaća liječnike, gospodarstvenike, sportaše, obrazovne djelatnike, umirovljene časnike HVO-a, ekonomiste, pravnike, inžinjere elektro i informatičkih znanosti odnosno doslovno sve obrazovne kategorije koje su jamstvo da će cijelo Brotnjo u novom sazivu Općinskog vijeća biti ravnomjerno i kvalitetno zastupljeno.

Okupljenima se obratio kandidat za načelnika Ivo Jerkić koji je istaknuo kako su ovi izbori za lokalnu zajednicu najbitniji te kako sve svoje potrebe žitelji rješavaju primarno na ovoj razini. Gospodin Jerkić je naglasio da je posljedica  nepostojanja poveznice sa višim razinama vlasti nastupanje blokade, u kojoj nije moguća realizacija kapitalnih projekata te da smo svi svjedoci kako smo koordinacijom Općine i viših razina završili novu zgradu srednje škole i ostale uspješno realizirane projekte.

„HDZBiH je na vlasti u HNŽ-u, a poznato je da nakon izbora ide rekonstrukcija Vlade FBiH, u kojoj ćemo zasigurno sudjelovati. Stoga, upravo spomenutom poveznicom Općina-Županija-Federacija moći ćemo raditi na kapitalnim projektima bitnim za cijelo Brotnjo. Nažalost, zaslugom Platformaške vlasti u Federaciji koja je predvođena SDP-om i njezinom satelitskom strančicom koja sebe naziva „hrvatskom“ a ima svega dva zastupnika u Parlamentu, cijela Federacija je dovedena u nezavidnu situaciju. Apsolutno niti jedan projekt bitan za Općinu Čitluk nije podržan od strane aktualne federalne vlasti. Srećom, takva situacija neće trajati još dugo. Nekima smeta što HDZBiH u Brotnju pobjeđuje iz godine u godinu, pa sada preko odeđenih centara moći pokušavaju doći do vlasti u jednoj od najjačih utvrda HDZBiH.

Pogledamo li samo da Platformaške stranke službeno nemaju svoga kandidata za načelnika, a uzimajući u obzir da mog protukandidata podržava nelegalni predsjednik Federacije BiH, svima je jasno o čemu se tu radi.

Pozivam sve Brotnjake da 7. listopada 2012. iziđu na izbore i svoj glas daju listi HDZBiH, koja je uistinu sastavljena od najkvalitetnijih kadrova, te meni kao kandidatu za načelnika. Bez lažnih obećanja, u suradnji s Vama završavali smo i završavat ćemo projekte na obostrano zadovoljstvo, kako bismo stvarali bolje uvjete za život u našem Brotnju“– kazao je kandidat za načelnika i aktualni načelnik Općine Čitluk gospodin Ivo Ino Jerkić.

Općinski odbor HDZBiH Čitluk poziva sve članove i simpatizere stranke da u četvrtak 4.10.2012. dođu na Središnji predizbori skup koji će se održati u Kino dvorani Čitluk u 19 sati.

Brotnjo uz HDZ – HDZ uz Brotnjo!

Ured za informiranje HDZBiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 2 lis, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk