Snažne poruke zajedništva uoči lokalnih izbora upućene iz Čitluka

Snažne poruke zajedništva uoči lokalnih izbora upućene iz Čitluka

Na inicijativu Općinskog odbora Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” Čitluk, danas je održan radni sastanak kandidatkinja HDZ BIH na listi za Općinsko vijeće Čitluk i kandidata ispred HDZ BIH za načelnika općine, Marina Radišića.
 
Sastanku su nazočile i dopredsjednica Zajednice žena HDZ BIH Anita Markić, članice Predsjedništva Milica Pehar, Daniela Perić i Suzana Bošnjak; zastupnica u Skupštini HNŽ Andrea Pehar, predsjednik Mladeži HDZ BIH Čitluk Drago Pehar te nositelj liste HDZ BIH za Općinsko vijeće Čitluk Predrag Smoljan.
 
Predsjednica Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BIH KKK Čitluk izrazila je ponos i zadovoljstvo zbog žena, članica Zajednice žena HDZ BIH, koje su na listi za Općinsko vijeće.
 
“Budite i vi sretne i ponosne na sebe, drage dame, jer ste dio ovoga tima. Budite sretne, jer ste kandidatkinje ispred najjače stranke hrvatskog naroda u BiH. Dio ste najbrojnije i najorganiziranije zajednice žena u BiH. Dio ste najjaćeg političkog tima koji vam je ukazao povjerenje i koji vjeruje u vas, vase sposobnosti, i koji vam pruža punu podršku u ovoj predizbornoj kampanji” – kazala je Bevanda. Također je naglasila kako HDZ BIH već 30 godina njeguje zajedništvo s hrvatskim narodom u Brotnju.
 
“Krvlju natopljena zemlja naših branitelja izrodila je slobodu, zajedništvo, ljubav i mir, izrodila je budućnost za naš hrvatski narod u BiH. Izrodila je srčane ljude, domoljube, izrodila je pomladak odgojen u duhu najvećih ljudskih vrijednosti, u duhu HDZ BIH. Kao jedan od tri stupa HDZ BIH, Zajednica žena Čitluk i njezine članice daju svoj doprinos u kreiranju društvenog i političkog života Brotnja, na dobro svih žitelja ove općine” – istaknula je Bevanda.
 
Općinski odbor Zajednice žena Čitluk može se pohvaliti odličnom suradnjom s drugim gradskim i općinskim odborima, a potpora stiže sa svih razina. U prilog tomu ide i činjenice kako su svojim dolaskom u Čitluk potporu kandidatkinjama na listi dale i članice Predsjedništva Zajednice žena HDZ BiH. U ime predsjednice Marine Pendeš i svoje osobno, riječi potpore uputila je članica Predsjedništva ZŽ, članica Predsjedništva Županijskog odbora ZŽ HNŽ-a i zastupnica u Skupštini HNŽ-a Milica Pehar.
 
“Izuzetno mi je drago vidjeti da su kvalitetne žene prepoznate od strane Općinskog odbora HDZ BIH i da im je ukazana čast da budu na listi najjače hrvatske stranke. Vaša kandidatura, uvažene kandidatkinje, sa sobom nosi i određenu odgovornost, ali sinergijom svih članova stranke i zalaganjem, uvjerena sam kako pozitivan rezultat neće izostati te da ćete opravdati ukazano povjerenje. Imate potporu najvišeg vrha Zajednice žena. I vi same budite potpora jedna drugoj, budite hrabre i dostojanstvene i izborite se za svoje mjesto u općinskom vijeću. Uspjeh želim cijeloj listi HDZ BIH i kandidatu za načelnika g. Marinu Radišiću” – poručila je Milica Pehar.
 
Nazočnima se obratio i aktualni načelnik općine Čitluk, kandidat za načelnika ispred HDZ BIH Marin Radišić.
 
“Ponosan sam na vodstvo Zajednice žena Čitluk s kojim sam imao jako dobru i korektnu suradnju u proteklom mandatu. Vjerujem kako cemo u iduće četiri godine imati jos bolji i produktivniji odnos. Žene uvelike doprinose našem radu kao stranci. To smo prepoznali i mi kao Općinski odbor HDZ BIH. Njih dvanaest, zajedno sa ostalim kandidatima, izabrano je da budu na listi, na osnovu svoga rada i truda, i mozemo reći kako imamo najbolje kandidatkinje i kandidate. Oni imaju ljudski i moralni integritet, kombinacija su iskustva i mladosti, posjeduju znanje, odvažnost i hrabrost, a spremni su služiti zajedničkom dobru. Oni su pokretačka snaga Brotnja i zajedno možemo učiniti puno” – istaknuo je Radišić.
 
“Svi izazovi s kojima smo se borili, svladali smo sinergijom i zajedništvom sva tri stupa stranke: ženama, mladeži i seniorima. Ovim skupom šaljemo poruku da u ovim, iako izazovnim vremenima, nikad nismo bili ujedinjeniji” – zaključila je predsjednica Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BIH KKK Čitluk Valentina Bevanda te pozvala sve članove i članice da izađu na teren i daju svoj doprinos najvećoj i najjačoj stranci Hrvata na Lokalnim izborima 15. studenoga.
 
“Iz zajedništva proizlazi snaga, a iz snage proizlazi pobjeda!” – poručeno je s današnjeg skupa u Čitluku.
 

OO ZŽ HDZ BIH KKK ČITLUK

Podijeli objavu:
  • 3 stu, 2020
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk