Župa Čerin ostaje vjerna HDZ-u BiH

Župa Čerin ostaje vjerna HDZ-u BiH

Sinoć je u sportskoj dvorani u Čerinu održan predizborni skup HDZ-a BiH na koji se odazvalo više stotina članova i simpatizera stranke. Skupu su nazočili Glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Marin Radišić.

Na skupu su predstavljeni kandidati za zastupnike u Skupštini HNŽ-a: Danijel Martinčić, Andrea Pehar i Tomislav Martinović te kandidat za zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH.

Kao i svih ranijih godina župa Čerin je bila i ostala vjerna HDZ-u BiH, a sinoćnji skup je to potvrdio.

Sa skupa su poslane poruke zajedništva, govornici su naglasili zašto je važno izaći na izbore i spriječiti izbor nelegitimnih predstavnika od strane najbrojnijeg naroda.

Izlaskom na izbore šaljemo poruku svima da je ovo naša zemlja te da ćemo mi ostati ovdje i nju urediti po mjeri Hrvata. Naglašeno je kako su Hrvati u BiH svjesni povijesnog trenutka te kako će masovno izaći na nedjeljene izbore, a time će poslati jasnu poruku onima koji planiraju napraviti državu bez nas, kako to neće uspjeti, ni sad, a niti ikad u budućnosti. – poručeno je.

Glazbenu točku na glasoviru je izveo Mladen Mandžo, učenik glazbene škole Brotnjo. Program je vodila novinarka Suzana Bošnjak.

Podijeli objavu:
  • 4 lis, 2018
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk