Jerkić: U dva prethodna mandata uspješno sam vodio općinu Čitluk

Jerkić: U dva prethodna mandata uspješno sam vodio općinu Čitluk

“Uz navedene projekte, sagradili smo još autobusnu postaju u Međugorju, proširili i dogradili zgradu općine Čitluk, otvorili moderni centar za pružanje usluga građanima, uredili više javnih površina, parkova, nogostupa, prometnica, napravili dvije potpuno nove prometnice – jednu u Dragićini, a drugu u Međugorju, izgradili nekoliko športskih terena po mjesnim zajednicama, povratili smo gruntovnicu u Čitluk i osigurali Odluku o povratku Suda u Čitluk. Izgradili smo semafore i ponovno omogućili polaganje vozačkog ispita. Razglednica općine Čitluk znatno je promijenjena”, kazao je Jerkić.

Kada je riječ o prioritetnim problemima u općini Čitluk, Jerkić je istaknuo kako je potrebno nastaviti s izgradnjom kanalizacije za cijelu općinu, s posebnim naglaskom na Međugorje i Bijakoviće, zatim s izgradnjom tri nova kružna toka – Tromeđa, u Potpolju nova cesta kod Lovačkog doma i kod pošte u Međugorju, s izgradnjom autobusnog kolodvora u gradskom središtu, reformom javne uprave, izgradnjom nove zgrade osnovne škole u Bijakovićima i s nastavkom priprema za izgradnju objekta staračkog doma.

Na pitanje što želi poručiti biračima, Jerkić je kazao kako im prije svega želi poručiti da iziđu na izbore, a nakon toga da dobro razmisle tko je ta osoba koja ih može zastupati u slijedećem četverogodišnjem razdoblju i tko može općini Čitluk osigurati bolji prosperitet, veću zaposlenost, bolji životni standard i više reda u svim segmentima života i rada.

“Neka ne biraju one koji daju lažna obećanja, nego one koji svoja obećanja i izvršavaju. Danas Brotnjom hodaju razni ‘misionari’ i obećaju kako će oni mijenjati zakone na svim razinama, mijenjati carine i sl. Ja vrlo dobro znam što su nadležnosti lokalne zajednice i što se može učiniti na lokalnoj razini”, kazao je Jerkić.

Govoreći o novčanim sredstvima koja će uložiti u predizbornu kampanju, Jerkić je kazao kako su troškovi svedeni na minimum te da se plaća samo ono najnužnije.

“Ne planiramo praviti nekakve velike skupove. Naš kampanja svodi se na rad na terenu, na rad sa biračima. Ja vjerujem da će birači znati dobro procijeniti što smo mi učinili u prethodnom razdoblju. Naša kampanja traje od prošlih lokalnih izbora”, zaključio je Jerkić.

FENA

Podijeli objavu:
  • 20 ruj, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk