Održan predizborni skup HDZBiH u prepunoj dvorani u Čerinu

Održan predizborni skup HDZBiH u prepunoj dvorani u Čerinu

Predsjednik OO HDZ-a BiH Čitluk Marin Radišić je na samom početku uputio zahvalu nazočnima na dolasku te je istaknuo da su članovi i simpatizeri HDZ-a svojim dolaskom u zaista respektabilnom broju poslali jasnu poruku političkoj konkurenciju da župa Čerin dobro razlikuje nerad, “šuplju priču” i sluganstvo Platformi od predanog rada za opće dobro te obrane nacionalnih interesa.  “HDZ će uvijek biti uz Brotnjo te braniti dostojanstvo Brotnjaka. HDZ će uvijek novac ulagati u projekte poput ceste otvorene na blagdan sv. Stjepana, a nikad na kupovinu glasova. Kada Vas vidim u ovolikom broju, siguran sam da oni neće uspjeti“– izjavio je predsjednik Radišić.

Kandidat HDZ-a za načelnika općine Čitluk Ivo Jerkić je u svom obraćanju kazao da broj nazočnih na predizbornim skupovima govori da pobjeda HDZ-a nije upitna. Dodao je da je na svim predizbornim skupovima uvijek ukazivao na razloge zbog kojih su lokalni izbori bitni za našu općinu. „Naša stranka je na vlasti na nivoima države i naše županije. Nakon ovih izbora ulazimo u vlast na federalnom nivou. Poznato Vam je da je vlast na federalnom nivou formirana na način da se ignorirala većinska volja hrvatskog naroda te su bošnjačke stranke sa marionetskim strančicama te pojedincima poput Živka Budimira uspjele da nametnu vlast koja je sve a najmanje hrvatska. Niti jedan projekt bitan za Općinu Čitluk nije podržan od strane aktualne federalne vlasti. Nakon promjene na federalnom nivou, imat ćemo poveznicu Općina-Županija-Federacija bez koje nema rada na kapitalnim projektima bitnim za cijelo Brotnjo. Drugi bitan razlog je pobjeda nad kandidatom Platforme i Živka Budimira”- izjavio je Ivo Jerkić.

Nakon izlaganja Marina Radišića i Ive Jerkića, skupu su se obratili bivši dugogodišnji predsjednik OO HDZ BiH gospodin Stjepan Krasić, zastupnik u federalnom parlamentu gospodin Marin Barbarić, aktualni predsjednik Kluba vijećnika HDZ BiH i kandidat za Općinsko vijeće gospodin Mate Miletić te kandidati HDZ-a za vijećnike doc,dr. Tihomir Prusina, Slobodan Odak i Ivan Sabljić.

Ovim putem OO HDZ BiH poziva sve broćanke i brotnjake na Središnji predizborni skup HDZ-a BiH koji će se održati u Valikoj dvorani KICa (Kino-dvorana) u četvrtak 04. listopada 2012. godine.

Brotnjo uz HDZ – HDZ uz Brotnjo.

Ured za informiranje HDZBiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 3 lis, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk