Održan predizborni skup HDZBiH u Gradnićima

Održan predizborni skup HDZBiH u Gradnićima

U svom obraćanju načelnik Jerkić naglasio je da samo dobrom suradnjom svih razina vlasti od Mjesne zajednice, preko Općine pa nadalje preko Županije i Federacije moguće završiti kapitalne projekte te je vrlo bitno da takva suradnja i postoji.

Kad je u pitanju MZ Gradnići zajednički je odrađeno više projekata, među kojima je proširenje lokalne ceste, a već osam zadnjih godina načelnik općine je generalni pokrovitelj kulturne manifestacije ‘Didakovi dani’ koji se održavaju u ovom mjestu.

„Mi ne dajemo lažna obećanja. Ono što smo obećali u prošloj kampanji, svi se mogu uvjeriti da je preko 95% projekata i realizirano. Od pročistača otpadnih voda, Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, Dječjeg vrtića, obnove (rekonstrukcije) školsklih objekata  i na desetke drugih projekata u Mjesnim zajednicama je riješeno na zadovoljstvo njihovih žitelja.

Raznorazni emisari zadnjih mjesec dana hodaju diljem Brotnja i obećavaju zapošljavanja u Elektroprivredi, HT-u, Pošti itd. Očito je da na jeftin i perfidan način pokušavaju obmanuti birače, a sve uz podršku nelegalne platformaške vlasti i izbornog gubitnika koji je sa 2000 glasova postao Predsjednikom Federacije BiH.“ – rekao je između ostaloga načelnik Jerkić.

Zahvaljujući se okupljenima na dolasku i podršci predsjednik Radišić je kazao kako je lista HDZBiH za općinsko vijeće Čitluk sastavljena od najkvalitetnijih kandidata koji će na najbolji način zastupati interese cijeloga Brotnja te će kao što je to bio slučaj uvijek do sada raditi za dobrobit lokalne zajednice. Ljudi koji su na listi svojim znanjem i iskustvom stekli su ugled u društvu u kojemu živimo i zato ne sumnjamo u pobjedu HDZ BiH na Lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 7. listopada.

Ispred MZ Gradnići obratio se predsjednik Vijeća gosp. Gojko Prskalo koji je dosadašnju suradnju sa općinom Čitluk ocijenio izvrsnom, te je javno pozvao sve mještane Gradnića da svoj glas daju HDZBiH, jer uvijek do sada uz sve projekte koje su pokrenuli HDZ je bio uz Gradniće.

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk poziva sve birače da izađu na Lokalne izbore i da svoj glas daju pobjedničkoj stranici – HDZBiH.

Brotnjo uz HDZ – HDZ uz Brotnjo! Zajedno možemo više!

Ured za informiranje OO HDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 21 ruj, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk