PRIOPĆENJE ZA JAVNOST OO HDZ BIH ČITLUK U SVEZI PLAĆENIH OGLASA PERE BARABARIĆA KANDIDATA HKDU BiH ZA NAČELNIKA OPĆINE ČITLUK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST OO HDZ BIH ČITLUK U SVEZI PLAĆENIH OGLASA PERE BARABARIĆA KANDIDATA HKDU BiH ZA NAČELNIKA OPĆINE ČITLUK

Plaćajući i naručujući ove oglase dan prije izborne šutnje politička platformaško-HKDUBiH kuhinja je pomno računala na to da se na ove insinuacije, iluzije i laži neće moći odgovoriti u tom istom dnevnom tisku, budući da je već sutra zakonski rok o predizbornoj šutnji.

Radi istinitosti i upoznavanja broćanske ali i šire javnosti prema provjerenim informacijama naručitelji i tekstopisci plaćenih oglasa su sami angažirali Agenciju “Sens”, sa sjedištem u R.Srbiji i Republici Srpskoj, koja je u stvari i prijavila SIP-u gore navedeni predizborni plakat ovog kandidata. Ova “igra” unaprijed je pomno, stručno i vremenski temipirana, a koju nijedan savjesni novinar ne bi objavio da ista nije novčano plaćena. Svako daljnje odgovaranje na ovakve objede i laži, gdje se u isto vrijeme poziva na Boga i na pravdu, a pri tome vršeći ovakve dvolične poslove i radnje je stvarno nepotrebno komentirati.

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk se u ovoj predizbornoj promidži, za razliku od protukandidata naše stranke za općinskog načelnika, ponašao i djelovao  sukladno Izbornom zakonu. Kandidati naše stranke su obišli i posjetili sva mjesta u općini Čitluk i biračima su neposrednim putem predstavili svoj program i kandidate koji će ih sutra zastupati u Općinskom vijeću. Potporu za naše kandidate smo dobili od HDZ BiH, HDZ Republike Hrvatske, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i od mnogobrojnih poznatih i uglednih Brotnjaka.

S toga pozivamo sve naše glasače, simpatizere i ostale građane općine Čitluk, da izađu na izbore, daju svoj glas i podrže našeg kandidata za načelnika općine Čitluk gosp. Ivu Jerkića i kandidate HDZ BiH za  Općinsko vijeće, isto tako trebaju znati voditi računa da ne nasjedaju na prazna obećanja i floskule, koji po svaku cijenu, ne birajući načine niti sredstva, želi na neprimjeren i nedemokratski način plasirati protukandidat za načelnika općine Čitluk.

 

Odluka Središnjeg izbornog povjerenstva iz koje je vidljivo da HDZ BiH Čitluk nije podnio nikakvu prijavu ovoj instituciji!

Ured za informiranjeHDZ BiH Čitluk

Podijeli objavu:
  • 5 lis, 2012
  • Posted by bitinfo
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Nekategorizirano

COMMENTS
HDZ Brotnjo Čitluk
WordPress Lightbox
HDZ Brotnjo Čitluk